Kako se prepustiti?

Prepustite se življenju in uživajte na polno. Kako se te besede lepo slišijo, vendar so daleč od resnice. Prepustiti pomeni neobremenjevati se z ljudmi, stvarmi, dogodki …

Srečni vsi tisti, ki vam uspeva živeti sproščeno, drugim pa včasih ali pa velikokrat ponagaja mali črviček, ki ni zadovoljen, nič mu ni jasno in obožuje, da vas grize dan za dnem. Imenuje se STRAHEC. Skriva se globoko v nas in čaka, da postanemo šibki, ranljivi in raste in raste dokler ne postane en velik STRAH. V trenutku smo v krču, bojimo se vsega, predvsem pa samih sebe. Zakaj že? Si ne zaupamo, se nimamo dovolj radi, ne znamo in ne zmoremo si dopovedati DA zmoremo SAMI. Prikrajšani smo za vse lepe trenutke, vidimo samo strahove, ki pa ne obstajajo! Hranimo ga s svojo podzavestjo, s svojim egom, pozabljamo pa na svojo dušo in srce, ki kliče in hrepeni po ljubezni in sreči.

Izhajamo iz svojega otroštva, vzorcev svojih staršev in vzgojiteljev, strah je ostal v nas. Danes nismo več majhni otroci, smo odrasli in lahko zaščitimo otročička v sebi. Ne dovolimo si več STRAHU! Imamo svoje otroke jih vzgajamo, negujemo, spoštujemo, ljubimo in najpomembnejše ZAŠČITIMO. Svoje otroke lahko, zakaj potem ne negujete malega nedolžnega otročička v sebi??? Vem in verjamem,  da ste danes močnejši in pogumnejši. Življenje vas je oblikovalo po svoje, zato bodite ponosni nase, vzljubite se in ljubite otroka v sebi VSAK DAN. Ne dovolite si več slabih dni, naj v vas sije sonček sleherni dan. Začutite to pozitivno moč v sebi in se prepustite, počasi korak za korakom, odmislite vse slabo in si prikličite vse dobro vse lepo v življenje. Zaslužite si vse najboljše, vesolje je neskončno in vse kar si želite že OBSTAJA, čaka na vas da boste pripravljeni prejemati.

SPREJMITE SEBE IN SE ZALJUBITE VASE.

Z ljubeznijo,

Dragica.