O nas

dragica

DRAGICA KOBLIČ

 

Moje ime je Dragica in sem idejni vodja ter mentorica projekta Hišice Ljubezni. Moje reference so osebne življenjske lekcije, ki sem jih uspešno osvojila tekom let. Delo na sebi je bilo in ostaja moje vodilo v prihodnosti. Zavedam se, da so mi bile vse preizkušnje namenjene z razlogom in te želim deliti z udeleženci v naših programih. Sem večni optimist zavedajoč se, da ne morem spremeniti sveta, vendar si iskreno želim s svojo prisotnostjo, izkušnjami in nasveti izboljšati kvaliteto življenja posameznikov. Vsako dejanje ima svoj smisel in cilj, obstati na mestu je nesmiseljno, kajti tu in zdaj smo zato, da se spreminjamo in rastemo. Ko dojamemo ta čudež naše poti, se bo začel spreminjati svet okoli nas, tudi zaradi vas. Vse se prične s prvim korakom in spremembe so na strani pogumnih.
margareta

MARGARETA ANA BOLE

 

Sem Margareta Ana Bole, po poklicu višja fizioterapevtka z znanji na alternativnem področju dela: shiatsu diagnostika s terapijo, tajska masaža, ventuzna terapija, moksibustija, psihokibernetika, reiki, joga, medijstvo …
Svoje vedenje sem strnila v osebni filozofiji Joga Celice, ki združuje fizični in duhovni nivo in ga koristim pri delu s posamezniki in skupinami. Končni cilj je ozavestiti samega sebe in s svojo prisotnostjo vplivati na frekvenco prostor-časa.
Po duši sem umetnica/glasbenica. Igram flavto, pojem in pišem besedila za glasbene podlage.
Moj življenjski moto je: “Za prave stvari se ni potrebno truditi, kajti le te se zgodijo spontano.”
eva

EVA ERPIČ

 

Sem Eva Erpič, dipl. socialna delavka, zakonska in družinska terapevtka, praktikantka Reikija, avtorica radijskih oddaj za družino, avtorica knjige Kako te imeti rad? ter predsednica društva Človeška toplina. Življenje nas vedno preseneča, ampak moja osebna zmaga je, da ohranjam ljubezen in hvaležnost v srcu vsak večer. Ne glede na naše dosežke, je pomembno, da znamo ohraniti odnos s samim seboj in s svojim telesom, da ohranimo spoštovanje in da razvijamo partnerske in družinske odnose, ki so osnovani na ljubezni, četudi te nismo dobili, ko smo jo najbolj potrebovali.
Verjamem, da so odnosi nekaj naravnega in naše največje bogastvo. Odnosi so hrepenenje, veselje in trpljenje, če se v njih ne znajdemo. Moje poslanstvo je govoriti o stvareh, ki jih vsi čutimo, a nihče ne upa spregovoriti, kar se še posebno pozna na področju spolnosti. Svojo smer sem našla v raziskovanju intime. Kako se čustvena dinamika prepleta skozi partnerske odnose in kako se vse zamolčane ali pa preveč kruto izrečene besede odrazijo pri spolnosti para.
Izkušnje sem pridobivala vse od dela z otroci, študenti, odraslimi, odvisniki od alkohola in njihovimi svojci ter s pari in družinami. Predvsem pa želim sporočiti ljudem, da ste čudoviti takšni, kot ste in da ne glede na stisko, ki jo preživljate, niste nikoli sami.
mitja

MITJA HOSTNIK

 

Sem Mitja.
Sonce, ki žari in lahko v mnoga življenja vpelje svetle poti, poti ljubezni in poti brez odvisnosti od trdih drog.
Moja življenjska pot ni pot faksa, pot šolanja, ampak je bila pot težkih preizkušenj, pot velikih izgub, pot trpljenja, pot ujetništva, pot bolečin in pot velikih strahov.
S svojo močjo in veliko ter močno vztrajnostjo sem brez komune premagal pot, katera me je vodila, kakor je sama želela.
Vam, dragi in drage moje, lahko ponudim rešitev, ki k vam vpelje svetlobo in pot korakov svobode. Naj tudi vaša srca zaigrajo melodijo svobode in miru.
Pot in rešitev, ki vam jo lahko ponudim, prihaja iz srca in deluje z ljubeznijo do vseh vas in vseh nas.
taia

TAIA SEKAČ

 

Ime mi je Taia. Brez oklevanja, ples je moja največja strast. S telesnim izražanjem sproščam svojo dušo in hkrati gradim platformo za kvalitetno življenje. To je “moj ventil”. Vsak ima svojega, vendar je ples prisoten že ne samo od začetka človeškega obstoja, ampak v naravi sami. V plesu vesolja. Na vseh nivojih.  Vsak posameznik ima navidez svojo naravo, ampak vse vodi ena sila. Pričakujem, da se bo vsak poskusil predati ritmu in brez zadržkov pokazal svojo pravo naravo. Glede zvrsti plesa bi se lahko opredelila za več smeri: jazz-balet, street, funky, hip hop, elementi latino ameriških, reggeaton, oriental … Ne želim predalčkati, ampak se prepustiti in širiti dobre ter iskrene vibracije.
Glasbo izbiram vedno sama. Imamo bogat repertoar glasbe in izbiram tako starejšo kot tudi novodobno glasbo. Vedno si ustvarim zgodbo, ki jo predstavim v koreografiji s podlago ene pesmi ali pa remix-a. Ples jemljem duhovno in poglobljeno. Vse je povezana celota in zato od posameznika pričakujem, da gibe izraža v celoti in usmerja energijo (naučimo se kontrole telesa gibov, upravljanje z mišicami, stabilnost), posledično pa kontrolira svoje misli in “sčisti kanale”. Stremim k bolj zdravemu načinu življenja in želim da se zavest dvigne in preusmeri na bolj pomembne točke življenja. Prehrana je poglavitna. Želim fizično pripravljenost zase in vse ostale. To je pogoj, da bomo lahko gradili na še višjih nivojih. Mali koraki štejejo in najmanj to želim od čisto vsakega.
Navdušena in hvaležna sem. Jaz ga imenujem soul dance.
blaz

BLAŽ BRUDAR

 

Blaž Brudar po poklicu pedagog, ljubitelj športa, glasbe in estetike. Ljubezen do glasbe me je pripeljala do naziva evropskega prvaka in posledično tudi do glasbenega sodelovanja v slovenski sceni. Osebno mi je zelo blizu tudi fizični in estetski izgled, zato nemalokrat z veseljem sodelujem z večjimi blagovnimi znamkami kot fotomodel. Ker si želim predati svoje glasbeno znanje, poučujem tako mlajše kot starejše generacije. Glasba je bila in ostaja moja ljubezen in strast, katero želim približati tudi vam.