V razmerju

Če se nahajate v obdobju ohlajenih partnerskih odnosov, imate sedaj idealno priložnost, da se znova zbližata, tako da partnerja povabite na skupinsko druženje zakoncev. Skupaj si bomo izmenjavali  informacije za razumevanje in dojemanje vašega odnosa. Zanimivo, zabavno in nepozabno druženje vam bo morda v pomoč, da z boljšo polovico razčistita nesporazume. Najboljše, kar lahko naredite za vaju je čas, ki ga poklonita drug drugemu.

 

S pari bomo raziskovali čudoviti svet intime. Vse od prve zaljubljenosti, do konfliktov in spolnosti. Na delavnicah se bomo igrali, nasmejali, spoznali, predvsem pa naučili, kako ohraniti srečo v partnerskem odnosu. Naredili bomo kakšno vajo pozornosti in se lotili kakšnega izziva.

 

PROGRAM V RAZMERJU

Prijave sprejemamo popolnoma brez obveznosti kajti ob zadostnem številu prijavljenih parov vam sporočimo termin srečanja ,če pa se vama ne bo uspelo udeležiti vas bomo z veseljem pričakovali v prihodnjih srečanjih.
Cene se spreminjajo glede na število udeležencev in obseg oziroma trajanje druženja ,zato vam cenovne podatke posredujemo pred potrditvijo vašega prihoda.
Programi so načrtovani načeloma ob sobotah in/ali nedeljah odvisno od povpraševanja ,po želji pa lahko tudi prenočite.
Lep pozdrav.